• PREFORMANCE

  Taler vi preformance er det ikke bare hastighed på hjemmesiden, her handler det også om hvordan søgemaskiner som google, bing og mange andre læser din side. til det har man en del redskaber til at hjælpe med at programmer siden så den er 100% optimeret til at skabe de bedste resultater.

 • Sikkerhed

  Sikkerhed omkring webshops er en vigtig ting, skulle uheldet ramme hører man om helt mistet hjemmesider. Med backup i 2 forskellige verdensdele og online i en tredje verdensdel, samt en effektiv viden om maleware og virus kan du med ro i sindet bruge din tid på at sælge dine produkter.

 • Udvikling

  Med udgangspunkt og bagtanke i performence, sikkerhed og servere, udvikler vi med nytænking og brugervenlighed så du får det nøjagtige resultat som var tiltænkt. Hos os er programmering ikke bare koden men lavet således det hverken ødelægger performence eller sikkerhed på din webshop.

 • Servere

  Prestashop og servere er en videnskab, med det rigtige server setup kan man få stærke krafter i spil, at sætte det nøjagtige software og få shoppen til at sammenarbejde med dette har givet os en unik hastighed som i dag gør at vi kan præcentere verdens hutigste og mest SEO venlig shops.

En all-round webshop løsning

Preformance, Sikkerhed, Udvikling og Servere.


Med netop de værdiord har vi skabt bindeled til mange webshop ejer på markedet og kan tilbyde unikke specialbygget prestashops hvor vi klare det daglige så du kan koncentere dig om din virksomhed.

Med dygtige programmører og designer som kender til e-handel hjælper vi med viden og programmering.

Hvorfor vælge os?


Fordi vi er de dygtigste på market og vil være de bedste inde for webshop.

Artikler